Google komt met online kalender 2013-10-10T14:33:48

Navigatie-systeem met buddy-lijst

Mogen we u even iets vragen?

Google komt met online kalender

Google komt met online kalender

Google breidt toch uit naar het aanbieden van een online-applicatiepakket. Gisteren lekte het nieuws uit van een besloten, geheim testprogramma voor een online kalender. Daarnaast koopt de zoekmachine de online tekstverwerker Writely.De door Google ontwikkelde online-kalender, genaamd CL2, is geïntegreerd in de gratis e-maildienst Gmail.

Google breidt toch uit naar het aanbieden van een online-applicatiepakket. Gisteren lekte het nieuws uit van een besloten, geheim testprogramma voor een online kalender. Daarnaast koopt de zoekmachine de online tekstverwerker Writely.

De door Google ontwikkelde online-kalender, genaamd CL2, is geïntegreerd in de gratis e-maildienst Gmail. Integratie met andere kalendersoftware wordt ondersteund en gebruikers kunnen ook gegevens (zoals afspreken, maar ook publieke evenementen) met elkaar delen. Daarnaast is voorzien in een alarmeringsdienst via SMS. Screenshots van CL2 zijn al uitgelekt.

Daarnaast koopt Google het bedrijf Upstartle die de online-tekstverwerker Writely.com draait. Dit maakt de zoekmachine officieel bekend.

Bron: Computable


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord