Google laat nieuw model Google Glass zien

© CIDimport

Google laat nieuw model Google Glass zien

Geplaatst: 30 oktober 2013 - 07:35

Aangepast: 17 november 2022 - 08:33

Redactie ID.nl

Het nieuwe model van Google Glass, de slimme internetbril van Google, is te zien op foto’s van het bedrijf. De nieuwe versie van Google’s smartglasses is op sterkte verkrijgbaar en heeft bovendien een ingebouwde mono-oortelefoon.

De foto’s zijn op internet verschenen nadat Google de ongeveer achtduizend testgebruikers van Google Glass, zogenaamde Explorers, heeft uitgenodigd hun oude bril in te ruilen voor het nieuwere exemplaar. Ook kunnen Glass-testers nu maximaal drie mensen uitnodigen om voor omgerekend 1.100 euro een nieuwe bril van Google aan te schaffen. Hiervoor konden Explorers maar één vriend uitnodigen.

Google laat nieuw model Google Glass zien-15754129

© CIDimport

Foto: het nieuwe model Google Glass, op sterkte en met een oortelefoon.

Begin deze week werd al bekend dat Google de productie van de Google Glass heeft opgeschroefd. Het is nog onbekend wanneer de slimme bril in de winkels komt te liggen. Google hanteert vaker een systeem waarbij mensen op uitnodiging nieuwe diensten van het bedrijf konden testen. Dit gebeurde bijvoorbeeld bij de introductie van maildienst Gmail, waarbij testers ook zelf een aantal nieuwe gebruikers konden uitnodigen. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten