Google Maps 8-bit bevat Easter Eggs

© CIDimport

Google Maps 8-bit bevat Easter Eggs

Geplaatst: 3 april 2012 - 12:05

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:03

Redactie ID.nl

Pasen begint al vroeg bij Google, op 1 april kwamen ze als grap met een 8-bit versie van Google Maps. Die blijkt nu ook vol te zitten met zogenaamde Easter Eggs; grappige dingetjes waar je tegenaan kunt lopen als gebruiker van de 8-bit versie van Google Maps.

Zijn we net een beetje bijgekomen van de 1 april grappen van Google, blijkt dat de Google Maps 8-bit for NES grap ook nog Easter Eggs bevatten. Google Maps kwam op 1 april uit in 8-bit voor de NES. De NES (Nintendo Entertainment System) was de populaire spelconsole van Nintendo met 8-bit graphics.

Wie via Google Maps op de ‘zoektocht starten’-knop klikt (rechtsboven) gaat naar een 8-bit versie van Google Maps die voor de NES geschikt zou zijn. De 8-bit map was al erg leuk om te bekijken maar het blijkt ook nog vol te zitten met Easter Eggs, Zo zien we in Area 51 een UFO die een koe probeert omhoog te ‘beamen’.

Een lijst van alle gevonden Easter Eggs is door Reddit opgesteld en hier te bekijken. De lijst wordt geupdate wanneer er een nieuwe Easter Egg wordt gespot.

[Via: Websonic]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten