© CIDimport

Google, neem deze man aan!

Geplaatst: 4 augustus 2011 - 07:05

Aangepast: 20 september 2022 - 07:36

Redactie ID.nl

Matthew Epstein wil heel graag voor Google werken, zo graag zelfs dat hij de website Googlepleasehire.me heeft aangemaakt en daar een erg sterke video-cv op heeft gezet.

Google, neem deze man aan!

Matthew Epstein is een marketeer die erg graag aan de slag wil bij de marketingafdeling van Google. Om wat meer kans te maken, heeft hij een website en een video-cv gemaakt om Google te overtuigen van zijn kunnen.

Zijn website googlepleasehire.me, waar zijn cv en video-cv op te vinden zijn, staat nu een paar dagen online. De website is echter niet het meest interessant, maar zijn video-cv wel. In het filmpje van 4 minuten presenteert Epstein zichzelf op een interessante en creatieve manier.

Google heeft al contact opgenomen met Epstein en laten weten dat hij de normale sollicitatieprocedure moet doorlopen. Epstein kan daar mee leven, want dankzij de website en video heeft hij waarschijnlijk toch wel een streepje voor.

Iemand die op deze manier zijn opensollicitatie doet, verdient op z’n minst een kans vinden wij. En nu zijn wij benieuwd of de lezers van Computer Idee de man ook een kans zouden geven?

[Via: TechCrunch]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten