Google Nexus 7-tablet nu al uitverkocht

© CIDimport

Google Nexus 7-tablet nu al uitverkocht

Geplaatst: 16 juli 2012 - 09:07

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:20

Redactie ID.nl

De Nexus 7 ligt nog niet in de winkels en het is al uitverkocht. Naar verluidt zijn van de populaire 7-inch tablet van Google in de voorverkoop al 600.000 stuks te verkopen.

De Google Nexus 7-tablet, gemaakt door Asus, komt deze maand in de V.S. uit en zal waarschijnlijk medio september onze kant opkomen voor 250 euro voor de 16 GB versie. De grote winkels in de VS kregen een beperkt aantal exemplaren tot hun beschikking die ze meteen in de voorverkoop deden. In de VS komen er twee versies uit, eentje met 8 GB voor 199 dollar en eentje van 16 GB voor 249 dollar. Alle tablets zijn thans uitverkocht. Veel mensen zullen binnenkort dus zelf de Nexus 7 kunnen gaan uitpakken maar een spectaculairdere uitpaksessie dan die met UFC-kampioen George St-Pierre zal dat vast niet worden.


iPad-lover houdt van Google Nexus 7

De Nexus 7 lijkt dan ook behoorlijk in de smaak te vallen. Zelfs een zelfbenoemde iPad-Lover van website Techcrunch was erg te spreken over de Nexus 7 nadat hij ermee heeft kunnen spelen. Verwacht wordt, dat Apple dit jaar ook met een klein-formaat iPad zal komen (in de volksmond ook wel iPad mini genoemd) voor $299.

Google maakt weinig winst op Nexus-7 tablet

Google zou slechts 15 dollar winst maken op de kleine scherpgeprijsde tablet (ter vergelijking: Apple maakt naar verluidt 170 dollar winst per iPad). Google zet vooral in op de diensten waarmee ze geld kunnen verdienen, zoals het huren van films en de verkoop van apps. Asus heeft onlangs ook al Nexus7-covers aangekondigd.

[Via: GSM Helpdesk]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten