Google ontwikkelt Chrome-tablet 2013-11-04T16:48:54

4-miljoenste .nl-domeinnaam geregistreerd

Jan Smit grootste cybergevaar van Nederland

Google ontwikkelt Chrome-tablet

Google ontwikkelt Chrome-tablet

Volgens de website Downloadsquad zou Google een slate-tablet met het Google Chrome OS ontwikkelen dat nog in november van dit jaar op de markt komt.Er wordt veel geschreven en gespeculeerd over de ontwikkelingen en plannen van Google rond het aan het einde van dit jaar te verschijnen besturingssysteem Chrome OS. Zo zouden de ontwikkelingen zich beperken tot netbookachtige apparaten. Naar nu blijkt zou er toch ook een tablet met het veelbelovende besturingssysteem op komst zijn.Zelfs over de specificaties wordt gespeculeerd: zo zou het apparaat gebaseerd zijn op het Nvidia's Tegra 2-processorplatform en over een 1280 x 720 multitouch display, 2 GB ram, 32 gb ssd, wifi/bluetooth en lte-connectiviteit, gps, webcam en een flashkaartlezer beschikken. Deze specs zijn gebaseerd op de aanname dat net als bij de Nexus One, Google zijn gebruikers niet wil teleurstellen.Google zou de tablet met de Amerikaanse telecomprovider Verizon op de markt brengen. Beide bedrijven geven geen commentaar op deze berichten. Wellicht is het niet toevallig dat dit bericht een dag na het bericht over de Chrome Web Store opduikt. We wachten af wat er van waar is. Ook de foto is speculatief.Via: Downloadsquad

Volgens de website Downloadsquad zou Google een slate-tablet met het Google Chrome OS ontwikkelen dat nog in november van dit jaar op de markt komt.

Er wordt veel geschreven en gespeculeerd over de ontwikkelingen en plannen van Google rond het aan het einde van dit jaar te verschijnen besturingssysteem Chrome OS. Zo zouden de ontwikkelingen zich beperken tot netbookachtige apparaten. Naar nu blijkt zou er toch ook een tablet met het veelbelovende besturingssysteem op komst zijn.

Zelfs over de specificaties wordt gespeculeerd: zo zou het apparaat gebaseerd zijn op het Nvidia's Tegra 2-processorplatform en over een 1280 x 720 multitouch display, 2 GB ram, 32 gb ssd, wifi/bluetooth en lte-connectiviteit, gps, webcam en een flashkaartlezer beschikken. Deze specs zijn gebaseerd op de aanname dat net als bij de Nexus One, Google zijn gebruikers niet wil teleurstellen.

Google zou de tablet met de Amerikaanse telecomprovider Verizon op de markt brengen. Beide bedrijven geven geen commentaar op deze berichten. Wellicht is het niet toevallig dat dit bericht een dag na het bericht over de Chrome Web Store opduikt. We wachten af wat er van waar is. Ook de foto is speculatief.

Via: Downloadsquad


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord