Google populair als onderwerp 1 april grappen 2013-11-04T16:36:13

VRIJDAGMIDDAG WEGGEEF-ACTIE!

IE9 voert lijst aan op Windows 7 als populairste browser

Google populair als onderwerp 1 april grappen

Google populair als onderwerp 1 april grappen

Vrijdag was het weer 1 april dus tijd voor nieuws waarbij je even twee keer na moet denken of het echt is.

Vrijdag was het weer 1 april dus tijd voor nieuws waarbij je even twee keer na moet denken of het echt is. Google bleek een gewild onderwerp voor veel 1 april zo ook bij de redactie van Computer Idee getuige onze 1 april grap.

Naast onze eigenĀ  Google grap waren er op het internet nog veel meer 1 april grappen waar Google op de een of andere manier een rol in speelde. De website Websonic maakte het volgende overzicht:

2011

Voor lijstjes van 1 april grappen van voorgaande jaren zie de website van Websonic.

Overigens hebben studenten de Gmail Motion grap aangepakt om deze in de realiteit te brengen. Ze hebben daarvoor Microsofts Kinect ingezet waardoor Gmail met handgebaren te bedienen is. In onderstaande video geven ze een uitleg.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord