Google stuurt vandaag Inbox-uitnodigingen op aanvraag

© CIDimport

Google stuurt vandaag Inbox-uitnodigingen op aanvraag

Geplaatst: 30 januari 2015 - 08:14

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:29

Redactie ID.nl

Googles stuurt vandaag uitnodigingen uit voor zijn nieuwe e-maildienst Inbox. Om deze zelf te proberen, hoef je Google alleen maar even een mailtje te sturen. Maar wees er wel bij, want om 18:00 uur vanavond gaat de deur weer dicht.

Om verzekerd te zijn van een uitnodiging voor Inbox, stuur je vanaf een persoonlijke gmail-account een e-mail naar inbox@google.com. Je hoeft verder niets in het mailtje te zetten.

Je kan het Inbox-team normaal gesproken ook al om een uitnodiging mailen, maar dan is niet zeker of je ook een uitnodiging krijgt. Of hoe lang je er op moet wachten. Aanvragen die vandaag binnen komen, worden direct in behandeling genomen.

Met Inbox wil Google orde scheppen in de e-mailchaos door bijvoorbeeld mails met hetzelfde thema automatisch voor je te bundelen. Daarnaast kun je een herinnering krijgen voor e-mails die je al hebt gelezen maar op een later tijdstip wilt beantwoorden.

Outlook

Inbox is te gebruiken als webversie en als app. Opvallend genoeg valt de uitnodigingsactie van Google samen met Microsofts lancering van Outlook voor Android en iOS-appaten. Het gaat daarbij nog wel om een previewversie. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten