Google verbetert Google Video

© CIDimport

Google verbetert Google Video

Geplaatst: 17 mei 2006 - 06:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:08

Redactie ID.nl

Google gaat zijn videodienst Google Video verbeteren zodat het makkelijker wordt om videofilmpjes te uploaden. Nu moeten gebruikers hun videofilmpjes uploaden via het programma Google Video Uploader en wachten tot Google het filmpje goedkeurt. Na de verbetering gaat alles online en kunnen gebruikers direct na het uploaden de clip bekijken.

Google verbetert Google Video

Google gaat zijn videodienst Google Video verbeteren zodat het makkelijker wordt om videofilmpjes te uploaden. Nu moeten gebruikers hun videofilmpjes uploaden via het programma Google Video Uploader en wachten tot Google het filmpje goedkeurt. Na de verbetering gaat alles online en kunnen gebruikers direct na het uploaden de clip bekijken. Nadat ze een filmpje hebben ge-upload, krijgen gebruikers gelijk een webadres waar de clip bekeken kan worden. Dit webadres kan naar vrienden en kennissen worden gestuurd, maar de clip kan dan nog niet gevonden worden door gebruikers van Google Video. Dit kan pas nadat Google de clip heeft goedgekeurd.

Google gaat ook de film ‘The Break-Up’ op een speciale manier promoten via Google Video. Gebruikers kunnen niet alleen een trailer zien van de film maar men kan ook filmpjes uploaden van hun eigen relatiebreuken. Waarom je die wilt delen met de buitenwereld is ons een raadsel, maar sommige mensen kunnen niet genoeg aandacht krijgen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten