Google Voice Search op Android Jelly Bean videodemonstratie 2013-11-04T16:02:03

Strijd der seksen online

Nujij.nl slachtoffer van besmette banner

Google Voice Search op Android Jelly Bean videodemonstratie

Google Voice Search op Android Jelly Bean videodemonstratie

Op YouTube is een demonstratievideo gezet van meer dan 40 verschillende spraakcommando’s die Google Voice Search op Android 4.1 Jelly Bean ondersteunt.

De demonstratie van 40 spraakcommando's wordt gegeven op een Galaxy Nexus die op een vroege build-versie van Android 4.1 draait. De maker zegt alleen de video bewerkt te hebben door de wachttijden te verkorten, de commando’s en resultaten zijn precies zoals ze zich voordeden.

Google geeft aan dat hun Voice Search (kennelijk toch niet de naam Google Assistent) simpelweg antwoord geeft op vragen en volledig neutraal is. Men hoeft dus ook geen 'grappige'  antwoorden te verwachten. De Voice Serach begint een serieuze concurrent van Apple’s Siri te worden als we dat zo zien. De spraakassistent is bijvoorbeeld slim genoeg om te weten dat de lengte van een brug anders is dan de lengte van een film.  Alleen de Engelse taal wordt ondersteund maar meer talen volgen. 

Google Voice de tegenhanger van Apple's Siri

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord