Google's Live Cases: Nexus-hoesjes zelf samen te stellen 2016-04-18T10:39:32

QuickTime onveilig; zo verwijder je het van je pc

Dit camera-vest laat honden foto's posten op social media

Google's Live Cases: Nexus-hoesjes zelf samen te stellen

Google's Live Cases: Nexus-hoesjes zelf samen te stellen

Google laat je binnenkort zelf hoesjes voor de Nexus-telefoons samenstellen. Daarvoor is een speciale site in het leven geroepen, die je laat knutselen met verschillende ontwerpen.

Zo kun je bijvoorbeeld je eigen foto's uploaden en deze voorzien van kleurrijke patronen. Daarnaast kun je ook een deel van Google Maps op het hoesje laten prijken, zoals een kaart van je woonplaats. Bij het hoesje hoort ook een geanimeerde achtergrond voor je homescherm, zodat voor- en achterkant bij elkaar aansluiten.

Nfc-knop

De hoesjes bevatten daarnaast een speciale knop aan de achterkant. Wat die doet als je er op drukt, mag je zelf bepalen. Dat werkt middels nfc-technologie, die in de hoes verwerkt zit. Zo kun je instellen dat de knop een app opent, zoals WhatsApp. Of open je er de camera-app mee. Of de zaklamp.  

Prijs

Google biedt de hoesjes vooralsnog niet in Nederland aan, maar wel in de Verenigde Staten. Daar kosten ze 35 euro per stuk. Ze zijn te bestellen voor de Nexus 5X, Nexus 6 en Nexus 6P.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord