© CIDimport

Gratis bla bla via Jajah

Geplaatst: 29 juni 2006 - 10:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:02

Redactie ID.nl

Gratis bellen via internet, dat kennen we al een tijdje. Maar het concept van het Amerikaanse Jajah.com is nieuw. Notendop? Notendop: geregistreerde klanten van Jajah kunnen elkaar gratis bellen via hun bestaande vaste telefoon... De crux zit ‘m in de website van Jajah: die werkt als intermediair.

Gratis bla bla via Jajah

Gratis bellen via internet, dat kennen we al een tijdje. Maar het concept van het Amerikaanse Jajah.com is nieuw. Notendop? Notendop: geregistreerde klanten van Jajah kunnen elkaar gratis bellen via hun bestaande vaste telefoon... De crux zit ‘m in de website van Jajah: die werkt als intermediair. Op de site tik je je eigen nummer in, het nummer van degene die je bereiken wilt, je klikt op verbinden en voilà. Het gratis bellen is niet in alle landen ter wereld beschikbaar, maar in Nederland wel. Bel je met iemand die geen Jajah-lid is, dan moet er overigens wel afgerekend worden: 2 eurocent per minuut.

Te mooi om waar te zijn? Een van onze redacteuren probeerde het uit en kon niet anders concluderen dan dat het inderdaad werkt. Ook de geluidskwaliteit had niet te lijden onder de omweg via Jajah.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten