Gratis DOT TK-domeinen nu zonder advertenties

© CIDimport

Gratis DOT TK-domeinen nu zonder advertenties

Geplaatst: 19 maart 2008 - 14:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:24

Redactie ID.nl

Wie een gratis domeinnaam wil, heeft grote kans bij Dot TK (waarbij TK verwijst naar het eiland Tokelau) uit te komen. Jammer was altijd wel dat die pagina's dan gepaard gingen met verplichte advertenties.

Gratis DOT TK-domeinen nu zonder advertenties

Wie een gratis domeinnaam wil, heeft grote kans bij Dot TK (waarbij TK verwijst naar het eiland Tokelau) uit te komen. Jammer was altijd wel dat die pagina's dan gepaard gingen met verplichte advertenties. Vanaf vandaag zijn die afgeschaft.

Er is wel een kleine voorwaarde aan verbonden: Dot TK gebruikers kunnen geregistreerde domeinen zolang gebruiken als ze willen, mits ze minimaal 25 hits per 90 dagen krijgen op hun website.

Dot TK verdient geld met de verkoop van betaalde domeinnamen aan bedrijven en met advertentie-opbrengsten. "We zijn niet bang voor een verlaging van onze advertentie-inkomsten. Dankzij een opt-out model voor advertenties op een Dot TK website weten we dat niet iedereen de advertenties zal uitzetten," aldus het bedrijf. "Gebruikers die relatief veel verkeer op hun website hebben, zullen de advertenties niet helemaal kunnen uitzetten. Wel kunnen zij de commerciële advertentieruimte op hun webpagina verkleinen."

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten