Gratis: essay van Geert Mak als e-book

© CIDimport

Gratis: essay van Geert Mak als e-book

Geplaatst: 2 maart 2007 - 12:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:23

Redactie ID.nl

Tegelijkertijd met het verschijnen van het boek 'De goede stad' van Geert Mak op 1 maart, biedt de site ebook.nl, samen met uitgeverij Atlas, één essay uit deze bundel gratis als e-book-download aan. Het essay, Zeven slechte dagen voor de waarheid; Na de moord op Fortuyn is één van de veertien essays en beschouwingen uit deze bundel en is vanaf vandaag tot

Gratis: essay van Geert Mak als e-book

Tegelijkertijd met het verschijnen van het boek 'De goede stad' van Geert Mak op 1 maart, biedt de site ebook.nl, samen met uitgeverij Atlas, één essay uit deze bundel gratis als e-book-download aan.Het essay, Zeven slechte dagen voor de waarheid; Na de moord op Fortuyn is één van de veertien essays en beschouwingen uit deze bundel en is vanaf vandaag tot en met het einde van de Boekenweek (dit jaar van 14 tot 24 maart) gratis als download beschikbaar. Het essay is voor iedereen te downloaden via http://www.ebook.nl , in twee readerformaten: MobiPocket Reader en Adobe Reader. Daarmee is het te lezen op allerlei computers, pda's, smartphones en E-reader-apparaten.

Mak geeft in Zeven slechte dagen voor de waarheid een beeld van hoe Nederland in de jaren negentig van de vorige eeuw veranderd is en biedt daarmee een verklaring voor de verwarrende tijd die er heerste rondom de Tweede Kamerverkiezingen van mei 2002.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten