Gratis Franse les per e-mail 2013-10-10T14:33:50

Philips komt met Skypen en MSN-en met de huistelefoon

Vooral mailen en chatten populair

Gratis Franse les per e-mail

Gratis Franse les per e-mail

Gaat u dit jaar op vakantie naar Frankrijk? Dan kunt u de komende maanden mooi de taal nog wat ophalen. Duur? Welnee: het taleninstituut Interculture biedt ter ere van zijn tienjarig bestaan een gratis tweewekelijke e-cursus-mailbrief aan.Iedere twee weken bevat deze e-cursus per e-mail een aantal nuttige zinnen en woorden.

Gaat u dit jaar op vakantie naar Frankrijk? Dan kunt u de komende maanden mooi de taal nog wat ophalen. Duur? Welnee: het taleninstituut Interculture biedt ter ere van zijn tienjarig bestaan een gratis tweewekelijke e-cursus-mailbrief aan.

Iedere twee weken bevat deze e-cursus per e-mail een aantal nuttige zinnen en woorden. Teksten die Nederlanders vaak horen in hun contacten met Fransen, of ze nu voor vakantie, zaken of voor hun tweede woning in Frankrijk zijn. Daarnaast praktische taaltips, culturele aandachtspunten en leuke wetenswaardigheden. Het doel van de e-cursus is dat eenieder zijn kennis van de Franse taal op toegankelijke manier kan opvijzelen. Gewoon door iedere twee weken in een paar minuten de teksten door te nemen. Een greep uit de onderwerpen:

* Eenvoudige conversatie/small talk

* Hotel en restaurant

* Vervoer per taxi, vliegtuig, boot, trein

* Verblijf in hotel, camping, appartement

* Uit eten

* Getallen, Frans alfabet, kleuren, maten, gewichten, kloktijden, dagen van de week, seizoenen

* Medisch

* Winkelen

We kunnen nog maar één ding zeggen: allez!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord