Gratis Franse les per e-mail

© CIDimport

Gratis Franse les per e-mail

Geplaatst: 6 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:17

Redactie ID.nl

Gaat u dit jaar op vakantie naar Frankrijk? Dan kunt u de komende maanden mooi de taal nog wat ophalen. Duur? Welnee: het taleninstituut Interculture biedt ter ere van zijn tienjarig bestaan een gratis tweewekelijke e-cursus-mailbrief aan.Iedere twee weken bevat deze e-cursus per e-mail een aantal nuttige zinnen en woorden.

Gratis Franse les per e-mail

Gaat u dit jaar op vakantie naar Frankrijk? Dan kunt u de komende maanden mooi de taal nog wat ophalen. Duur? Welnee: het taleninstituut Interculture biedt ter ere van zijn tienjarig bestaan een gratis tweewekelijke e-cursus-mailbrief aan.

Iedere twee weken bevat deze e-cursus per e-mail een aantal nuttige zinnen en woorden. Teksten die Nederlanders vaak horen in hun contacten met Fransen, of ze nu voor vakantie, zaken of voor hun tweede woning in Frankrijk zijn. Daarnaast praktische taaltips, culturele aandachtspunten en leuke wetenswaardigheden. Het doel van de e-cursus is dat eenieder zijn kennis van de Franse taal op toegankelijke manier kan opvijzelen. Gewoon door iedere twee weken in een paar minuten de teksten door te nemen. Een greep uit de onderwerpen:

* Eenvoudige conversatie/small talk

* Hotel en restaurant

* Vervoer per taxi, vliegtuig, boot, trein

* Verblijf in hotel, camping, appartement

* Uit eten

* Getallen, Frans alfabet, kleuren, maten, gewichten, kloktijden, dagen van de week, seizoenen

* Medisch

* Winkelen

We kunnen nog maar één ding zeggen: allez!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten