Gratis online boeken tijdens Boekenweek

© CIDimport

Gratis online boeken tijdens Boekenweek

Geplaatst: 15 maart 2012 - 14:51

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:10

Redactie ID.nl

Tot 24 maart worden 1500 boektitels op Yindo.nl volledig ter inzage aangeboden.

Tot 24 maart worden 1500 boektitels op Yindo.nl volledig ter inzage aangeboden. Vooral computerboeken en studieboeken van onder andere Meulenhoff Boekerij, AUP, De Vuurbaak, Van Duuren Media, De Kleine Uil en Leonon zijn tijdens de Boekenweek gratis lezen.

Tijdens de Boekenweek t/m 24 maart zijn titels van o.a. Van Duuren Media op Yindo gratis in te zien, zonder account. Het gaat om circa 1500 titels. Ook zojuist verschenen titels zoals Ontdek Twitter, Ontdek Windows Phone 7 en Het Complete Boek: Excel voor professionals van Computer Idees Excelspecialist Wim de Groot zijn gratis online te lezen op pc, laptop of tablet. Het werkt het beste onder Internet Explorer en Safari (onder Firefox lijkt het openen van een boek niet goed te werken)*.

Per uitgever:

Van Duuren Media

Van Duuren Management

Meulenhoff

AUP

De Vuurbaak

Yindo is een webgebaseerd e-readingplatform waar gebruikers een persoonlijke boekenplank met cloudversies van boeken kunnen inrichten, die via de Yindo-website op desktopcomputers, laptops en tablets zijn te raadplegen. Yindo bevat momenteel circa tweeduizend titels.

De Boekenweek is van 14 maart tot en met 24 maart.

*Bob van Duuren van Yindo laat weten dat "het ook in andere browsers werkt, maar Silverlight is wel vereist. Op niet-Silverlight-systemen (zoals Linux) kan de mobiele site m.yindo.nl worden gebruikt; dat is ook de standaardversie die voor tablets wordt gebruikt. Tot slot: in de instellingen van je account (pagina Mijn Yindo, Instellingen) kun je de Silverlight-reader uitschakelen en kiezen voor een JavaScript-reader (nog lichtelijk experimenteel)."

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten