Gratis reparatie voor MacBooks met defecte toetsenborden 2018-06-29T10:46:16

Outlook: e-mail toevoegen aan agenda

Facebook toont straks hoeveel tijd je er aan spendeert

Gratis reparatie voor MacBooks met defecte toetsenborden

Gratis reparatie voor MacBooks met defecte toetsenborden

Apple biedt een gratis reparatie aan voor MacBook en MacBook Pro-laptops die problemen met defecte toetsenborden ondervinden. Bezitters ervan kunnen hiermee aankloppen bij een Apple Store in hun buurt.

Verschillende MacBook-modellen die tussen 2015 en 2017 zijn verkocht, hebben last van toetsaanslagen die niet - of juist dubbel - registeren, of 'plakkerig' aanvoelen. Dit zijn allen keyboards met een zogeheten vlindermechanisme onder de toetsen, een techniek die door Apple zelf ontworpen is.

Alleen al in de Verenigde Staten liepen zoveel MacBook-gebruikers hier tegenaan, dat het leidde tot een rechtszaak. Nu onderneemt Apple actie door een gratis reparatieprogramma in het leven te roepen. Na inleveren van de laptop en vaststellen van het defect worden 'enkele toetsen' of 'het hele toetsenbord' van de MacBook vervangen.

Welke MacBooks precies?

Het betreft specifiek de volgende modellen:

MacBook (Retina, 12-inch, Begin 2015)
MacBook (Retina, 12­inch, Begin 2016)
MacBook (Retina, 12-inch, 2017)
MacBook Pro (13­inch, 2016, Twee Thunderbolt 3 poorten
MacBook Pro (13-inch, 2017, Twee Thunderbolt 3 poorten
MacBook Pro (13-inch, 2016, Vier Thunderbolt 3 poorten
MacBook Pro (13-inch, 2017, Vier Thunderbolt 3 poorten
MacBook Pro (15-inch, 2016)
MacBook Pro (15-inch, 2017)

Weet je niet zeker of jouw MacBook in dit rijtje thuishoort? Volg dan de stappen op deze pagina.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord