© CIDimport

Grumpy Cat film op komst

Geplaatst: 31 mei 2013 - 12:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:52

Redactie ID.nl

Katten en internet lijken een gouden combinatie, nu krijgt een van de bekendste katten op internet (eigenlijk een poes) zelfs een eigen film. Het gaat om de populaire Grumpy cat die altijd chagrijnig kijkt.

Grumpy Cat is enorm populair, de chagrijnig kijkende poes werd een internet hype (meme) afgelopen herfst op Reddit en is nog steeds bijzonder populair. Foto’s van de Grumpy Cat worden voorzien van bijschriften die de reden van de chagrijnig kijkende kat verklaren zoals “I am disappointed by your lack of sales”. Op Facebook zijn de beelden van Grumpy Cat goed voor honderdduizenden likes en heeft het

meer dan 120.000  abonnees.

Grumpy Cat film op komst-16254786

© CIDimport

Grumpy Cat film op komst-16254789

© CIDimport

Grumpy Cat in voetsporen Garfield

De poes heeft in het echt Tardar Sauce en de eigenaar Tabatha Bundesen uit Arizona. De kat is al op de Amerikaanse tv geweest en krijgt ook een eigen boek: Grumpy Cat: A Grumpy Book Disgrunteld Tips and Activities Designed to Put a Frown on Your Face. De kat doet denken aan Garfield en de familiefilm die Broken Road Productions van Grumpy Cat gaat maken, zal ook gaan lijken op de live-action film van Garfield. Of ze een Oscar gaat winnen is nog maar de vraag maar een Webby award 2013 voor de categorie Meme van het Jaar heeft ze inmiddels al binnen. Ze leek er echter niet heel erg blij mee….

[Via: LA Times]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten