Hackers ontzien Amazon vanwege Kerstinkopen 2013-11-04T16:41:27

Instant zoeken met Google nu ook op mobiel

Computer Idee's Wilde Weggeef Week Vrijdagwinnaar

Hackers ontzien Amazon vanwege Kerstinkopen

Hackers ontzien Amazon vanwege Kerstinkopen

De groep hackers die onder de naam Anonymous aanvallen plegen op websites van bedrijven die WikiLeaks tegenwerken, hebben Amazon gisteren toch ontzien.

De groep hackers die onder de naam Anonymous aanvallen plegen op websites van bedrijven die WikiLeaks tegenwerken, hebben Amazon gisteren toch ontzien. De reden zou zijn dat ze de consument niet willen dwarszitten tijdens hun Kerstinkopen.

Hoewel er een aanval gepland stond als onderdeel van Operation Payback; zag de groep er op het laatste moment toch vanaf. Via een tweet en persbericht legt de groep uit dat een dergelijke actie consumenten op een negatieve manier zou treffen en dat ze zich bedreigd zouden voelen door de hackers-groep.

Het zou volgens de groep van slechte smaak getuigen wanneer ze de kerstinkopen van consumenten, die voor hun familie en geliefden cadeaus kopen, zouden dwarszitten.

Er van uitgaande dat ze de waarheid vertellen en de aanval niet gewoon is mislukt, lijkt het erop dat de hactivisten de Kerst een warm hart toedragen.

[Via The Next Web]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord