© CIDimport

Hamburger met Robosapien

Geplaatst: 26 februari 2007 - 11:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:23

Redactie ID.nl

In Nederland moeten jeugdige bezoekertjes van MacDonald's het doen met een Bionicle actie-figuurtje. Nee, dan de Amerikaanse kids: die krijgen een heuse Robosapien bij hun hamburger! Robosapiens en Roboraptors, Roboreptiles en Robopets zijn speelgoedrobots die al een tijdje aardig populair zijn.

Hamburger met Robosapien

In Nederland moeten jeugdige bezoekertjes van MacDonald's het doen met een Bionicle actie-figuurtje. Nee, dan de Amerikaanse kids: die krijgen een heuse Robosapien bij hun hamburger!

Robosapiens en Roboraptors, Roboreptiles en Robopets zijn speelgoedrobots die al een tijdje aardig populair zijn. De Robosapien is ontwikkeld door NASA-wetenschapper Mark Tilden en is behept met aardig wat kunstmatige intelligentie, zoals u hier kunt nalezen.
De hamburger-uitvoeringen zijn (uiteraard) behoorlijk minder luxe. Ook werken ze niet op accu's of batterijen, maar hebben ze een opdraaimechanisme. MacDonalds's pakt het wel slim aan: er zijn acht verschillende uitvoeringen op de markt. Goed voor acht bezoekjes aan de fastfood-gigant?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten