Hans Spekman wil meer beschaving op internet 2013-11-04T15:46:49

Spike TypeSmart: Fysiek toetsenbord voor iPhone

Prijs Samsung Galaxy S II Plus bekend [UPDATE]

Hans Spekman wil meer beschaving op internet

Hans Spekman wil meer beschaving op internet

Hans Spekman is de haatmails en bedreigingen zat. De voorzitter van de PvdA krijgt soms wel 1000 van dergelijke bedreigingen binnen per maand via e-mail, Twitter en Facebook. Hij besloot om een aantal openbaar te maken op zijn Facebook-pagina en roept daarbij op tot meer beschaving op internet.

Dat politici een stortvloed aan haatmails en bedreigingen krijgen, is natuurlijk al langer bekend maar ook andere personen die in de schinwerpers staan, kunnen tegenwoordig rekenen op haatmails. Voor Spekman is de maat nu in ieder geval vol. Hij roept Premier Rutte op het voortouw te nemen in een ‘beschavingsoffensief’ op internet. Rutte bedankt voor de eer en ziet niets in maatregelen.Rutte is blij met de manier waarop in Nederland de vrijheid van meningsuiting geregeld is. Wel steunt hij het pleidoo van Spekman voor meer fatsoen. “Wees een beetje chic. Daarmee bereik je veel meer dan met dat domme gescheld. Dat slaat uiteindelijk toch vooral terug op de afzender zelf”, zei de premier vrijdag tijdens zijn persconferentie.

[Via: NOS]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord