Harry Potter-toverstaf als afstandsbediening

© CIDimport

Harry Potter-toverstaf als afstandsbediening

Geplaatst: 16 september 2009 - 07:09

Aangepast: 27 augustus 2022 - 14:25

Redactie ID.nl

Simsalabim naar RTL4! Geef de toverstaf een swiep en u gaat naar het volgende tv-kanaal. Een sprookje? Nee. De Kymera Magic Wand is een gebarengevoelige afstandsbediening die u met een televisie, of andere op afstand bestuurbare apparaten kunt gebruiken. Het vergt enige oefening, maar daarna kunt u familie en vrienden imponeren met uw ‘toverkunsten'.

Simsalabim naar RTL4! Geef de toverstaf een swiep en u gaat naar het volgende tv-kanaal. Een sprookje? Nee. De Kymera Magic Wand is een gebarengevoelige afstandsbediening die u met een televisie, of andere op afstand bestuurbare apparaten kunt gebruiken.

Het vergt enige oefening, maar daarna kunt u familie en vrienden imponeren met uw ‘toverkunsten'. Het geheim zit ‘m in de ingebouwde versnellingsmeter. Met rondjes draaien tegen de klok in zet u het volume harder. De toverstaf omhoog of omlaag brengen is gelijk aan het switchen tussen tv-kanalen. Maar het is ook mogelijk om zelf de dertien gebaren te koppelen aan de verschillende functies.

De toverstaf is ontsproten aan het brein van Chris Barnardo, een Brit. Niet geheel ondenkbaar dus dat hij geïnspireerd raakte door Harry Potter.

De Kymera Magic Wand is verkrijgbaar vanaf 1 oktober voor 49,95 Britse ponden (ongeveer 56 euro).

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten