Help het milieu een handje met zoekmachine Ecosia 2017-04-28T16:22:39

Leap Ware is eerste smartwatch van Acer

Review: Philips Everlite

Help het milieu een handje met zoekmachine Ecosia

Help het milieu een handje met zoekmachine Ecosia

Naast Google zijn er nog een hoop andere zoekmachines, waarvan Ecosia de meest milieuvriendelijke is. Uit de advertentie-opbrengsten worden namelijk op verschillende plekken in de wereld bomen bij geplant.

Net zoals veel andere zoekmachines toont Ecosia bovenin beeld advertenties. 80 procent van die opbrengsten gaat naar het goede doel. Ecosia is in 2009 opgericht en sindsdien zijn er meer dan 7 miljoen bomen bijgekomen, puur dankzij de zoekopdrachten van de gebruikers. De zoekresultaten zijn overigens grotendeels afhankelijk van Microsofts Bing, een samenwerkingspartner van Ecosia.

Chrome-extensie

Ecosia werkt gewoon als website maar Chrome-gebruikers kunnen ook een extensie installeren. Daarmee wordt de standaard zoekmachine van Chrome veranderd in Ecosia. Vivaldi is daarnaast de eerste browser die sinds vandaag Ecosia standaard heeft ingebouwd. Je vindt de zoekmachine hier.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord