Het nieuwste gsm-hebbeding is een...plant!

© CIDimport

Het nieuwste gsm-hebbeding is een...plant!

Geplaatst: 6 april 2006 - 05:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:13

Redactie ID.nl

Vooral onder jongeren is het populair: de mobiel lekker blingen door er allerhande versiersels aan te hangen. De nieuwste rage is een levend plantje.WishPlant heten de plantjes, waarvan er negen verschillende zijn, à € 7,95 het stuk. Ze hebben elk hun eigen thema.

Het nieuwste gsm-hebbeding is een...plant!

Vooral onder jongeren is het populair: de mobiel lekker blingen door er allerhande versiersels aan te hangen. De nieuwste rage is een levend plantje.WishPlant heten de plantjes, waarvan er negen verschillende zijn, à € 7,95 het stuk. Ze hebben elk hun eigen thema. Zo helpt de Dragons Blood Sedum plant bij de liefde, Melon bevordert de vruchtbaarheid, Rance geeft moed, Tomo staat voor oneindige vriendschap, met de Kalanchou wordt op originele manier bedankt en de Victo is er voor echte winnaars - als we even het persbericht mogen citeren..

De WishPlants hebben eens per week een beetje water nodig en groeien echt. Na ongeveer 6 maanden is het plantje zo groot geworden dat de capsule te klein wordt. Dan kan-ie gewoon worden overgepot en verdergaan als honkvaste kamerplant.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten