Het nieuwste gsm-hebbeding is een...plant! 2013-10-10T14:33:38

Firefox over grens 10% marktaandeel heen

Internet doet het slecht in de Merken Top 100

Het nieuwste gsm-hebbeding is een...plant!

Het nieuwste gsm-hebbeding is een...plant!

Vooral onder jongeren is het populair: de mobiel lekker blingen door er allerhande versiersels aan te hangen. De nieuwste rage is een levend plantje.WishPlant heten de plantjes, waarvan er negen verschillende zijn, à € 7,95 het stuk. Ze hebben elk hun eigen thema.

Vooral onder jongeren is het populair: de mobiel lekker blingen door er allerhande versiersels aan te hangen. De nieuwste rage is een levend plantje.WishPlant heten de plantjes, waarvan er negen verschillende zijn, à € 7,95 het stuk. Ze hebben elk hun eigen thema. Zo helpt de Dragons Blood Sedum plant bij de liefde, Melon bevordert de vruchtbaarheid, Rance geeft moed, Tomo staat voor oneindige vriendschap, met de Kalanchou wordt op originele manier bedankt en de Victo is er voor echte winnaars - als we even het persbericht mogen citeren..

De WishPlants hebben eens per week een beetje water nodig en groeien echt. Na ongeveer 6 maanden is het plantje zo groot geworden dat de capsule te klein wordt. Dan kan-ie gewoon worden overgepot en verdergaan als honkvaste kamerplant.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord