Hoe werkt Dropbox (4): Dropbox integreren in je Verkenner 2016-01-25T10:17:56

Hoe werkt Dropbox (3): Overige opties

Nikon D5 heeft iso-bereik tot maximaal 3,2 miljoen

Hoe werkt Dropbox (4): Dropbox integreren in je Verkenner

Hoe zorg dat je dat Dropbox beter samenwerkt met Windows?

Dropbox is een cloud-opslagdienst waar je documenten, foto's en films kunt opslaan en makkelijk kunt delen met anderen. Je kunt veel doen met de tool, en dat hebben we in een serie workshops vastgelegd. We gaan onder andere in op hoe je bestanden moet delen, maar ook hoe je Dropbox in je Verkenner kunt integreren op Windows. In dit laatste gedeelte laten we precies dat zien: Hoe maak je Dropbox één met Windows?

Je kunt Dropbox downloaden op Dropbox.com.

Kijk voor onze andere video's over Dropbox hier:

Deel 1: Introductie
Deel 2: Delen van bestanden en mappen
Deel 3: Overige opties


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord