Hoera! We hebben er een HD-tv broertje bij!

© CIDimport

Hoera! We hebben er een HD-tv broertje bij!

Geplaatst: 15 mei 2006 - 11:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:08

Redactie ID.nl

VNU Business Publications - ook het moederbedrijf van Computer Idee - heeft vandaag een website gelanceerd voor consumenten die objectief geïnformeerd willen worden (én blijven!) op het gebied van het nieuwe televisie-kijken.De traditionele televisie ontwikkelt zich in een razend tempo. LCD- en plasma-tv’s overspoelen de winkelvloer en doen de traditionele beeldbuis meer en meer verdwijnen.

Hoera! We hebben er een HD-tv broertje bij!

VNU Business Publications - ook het moederbedrijf van Computer Idee - heeft vandaag een website gelanceerd voor consumenten die objectief geïnformeerd willen worden (én blijven!) op het gebied van het nieuwe televisie-kijken.De traditionele televisie ontwikkelt zich in een razend tempo. LCD- en plasma-tv’s overspoelen de winkelvloer en doen de traditionele beeldbuis meer en meer verdwijnen. Consumenten worden doodgeknuffeld met aanbiedingen voor digitale televisie en sinds kort komt ook nog eens HDTV (high definition televisie) om de hoek kijken. Eind dit jaar worden de opvolgers van de dvd verwacht, de Blu-ray disc en de HD-DVD, wat entertainment in de huiskamer nog meer tot een belevenis zal maken dan nu al het geval is.

Het WK voetbal staat voor de deur, wat voor velen hét moment is om een nieuwe televisie te kopen. Volgens de verkoper en de industrie moet u zo snel mogelijk overstappen naar alle beschikbare nieuwe technologieën, zonder te wijzen op valkuilen en risico’s. De consumentenbond reageert vooralsnog door de negatieve kanten van alle nieuwe ontwikkelingen te benadrukken. Koopinfo.nl daarentegen staat positief tegenover alle nieuwe ontwikkelingen, maar biedt de objectieve informatie die u nodig hebt om zélf een keuze te kunnen maken.

Koopinfo.nl biedt een overzicht van nagenoeg alle op de markt beschikbare lcd- en plasma-tv’s en geeft de consument de gelegenheid deze met elkaar te vergelijken. In het forum kunnen bezoekers naar hartelust met elkaar discussiëren over door de redactie én door henzelf aangedragen onderwerpen. Koopinfo.nl informeert daarnaast de consument over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van televisie in de vorm van heldere artikelen, die zorgvuldig door een eigen redactie zijn samengesteld.In een volgende fase zal ook de functionaliteit toegevoegd worden waardoor bezoekers van de website hun eigen gebruikerservaringen van de diverse modellen tv’s met anderen kunnen delen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten