Houd alles in de gaten met 180-graden camera van D-Link

© CIDimport

Houd alles in de gaten met 180-graden camera van D-Link

Geplaatst: 22 februari 2016 - 08:31

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:32

Redactie ID.nl

D-Link presenteert op de Mobile World Congress een beveiligingscamera met een kijkhoek van maar liefst 180 graden. De Wide Eye HD 180 Panorama Camera is daarmee de eerste consumentencamera in zijn soort.

Vergelijkbare camera's hebben vaak een kijkhoek van 130 graden. Om meer van een ruimte te zien, moet de camera draaien (wat tijd kost) of moet je er juist meerdere plaatsen.

Beelden worden in HD opgenomen en zijn op te slaan op een micro-sd-kaart. Verder heeft de camera functies die je inmiddels mag verwachten van dergelijke apparaten. Denk aan notificaties naar je smartphone wanneer geluid of beweging wordt gedetecteerd, en een app + online portal waarop je live mee kunt kijken. De camera is overigens ook draadloos.

Opnemen

Om er voor te zorgen dat je micro-sd niet helemaal vol wordt geladen met onnodige beelden, kun je er ook voor kiezen opnames pas te starten zodra de camera opmerkt dat er iets niet pluis is. Verder schakelt de camera automatisch over op nachtzicht.

D-Link brengt de Wide Eye HD 180 Panorama Camera in mei op de markt. De adviesprijs luidt 199 euro, dezelfde prijs als de Nest Cam en de Logitech Circle.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten