HP kondigt Rossignol-notebooks aan

© CIDimport

HP kondigt Rossignol-notebooks aan

Geplaatst: 16 december 2010 - 08:16

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:18

Redactie ID.nl

HP gaat deze winter samen met skimerk Rossignol een promotiecampagne houden waarbij notebooks gedemonstreerd worden op de piste in wintersportplaatsen.

HP gaat deze winter samen met skimerk Rossignol een promotiecampagne houden waarbij notebooks gedemonstreerd worden op de piste in wintersportplaatsen. Er komen ook twee speciaal gepimpte Pavilion-notebooks waarvan de Attraxion VIII Echo voor vrouwen ook in Nederland te koop zal zijn.

HP is de Europese partner van de Rossignol demotour. Met de tour houdt Rossignol in negen landen evenementen waar wintersporters de HP Rossignol-notebooks direct op de piste kunnen uitproberen.

De HP Rossignol Notebooks zijn twee speciaal gepimpte versies van het Pavilion DV6-notebook de S7 en de Attraxion. Het zijn 15,6 inch led-breedbeeldnotebooks. Voorzien van een Intel Core I5 (i5) processor met 4 GB geheugen en een AMD Radeon grafische kaart, 640GB harde schijf en een DVD+RW brander. HP levert de notebooks met een bijpassende tas. Ook zijn er in stijl uitgevoerde accessoires verkrijgbaar.

De notebooks zijn voorzien van exclusieve door Rossignol ontworpen wallpapers. Voor de foto- en video-liefhebber worden de notebooks geleverd met Adobe Photoshop Elements en Adobe Premiere Elements. Het HP Attaxion VIII Echo is vanaf januari verkrijgbaar voor een prijs van €799.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten