HTC Rhyme: smartphone voor vrouwen

© CIDimport

HTC Rhyme: smartphone voor vrouwen

Geplaatst: 21 september 2011 - 09:00

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:27

Redactie ID.nl

De nieuwe HTC Rhyme is een Android 2.3 smartphone die door de media als telefoon voor de vrouwelijke gebruiker wordt bestempeld.

Steeds vaker worden vrouwen als een aparte doelgroep gezien door fabrikanten. Dit resulteerde erin dat we een heleboel roze gadgets in de schappen konden vinden. Vorig jaar schreven we nog dat de roze gadet passé was en afgaande op de HTC Rhyme is dat ook het geval. Geen roze en zelfs helemaal geen ‘kek kleurtje’. In Amerika komt er nog wel een paarse versie uit waardoor het duidelijker als een ‘smartphone voor vrouwen’ kan worden gezien.

Hardware

De HTC Rhyme draait op een 1GHz processor, heeft een 3,7-inch scherm met 800x480 resolutie en 768MB intern geheugen en een 5 megapixel camera. De telefoon beschikt ook over de nieuwste versie van HTC’s eigen Sense-interface.

Accessoires!!

Een product gericht op vrouwen kan natuurlijk niet zonder de nodige accessoires. HTC kondigt er meteen een aantal aan waaronder de ‘HTC Rhyme Charm’; een kubus die oplicht wanneer er gebeld wordt, een speciaal Rhyme bescherhoesje en speaker-dock.

HTC Rhyme: smartphone voor vrouwen-16474496

© CIDimport

De HTC Rhyme komt in oktober beschikbaar voor een adviesprijs van 459 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten