Huwelijksaanzoek via internethypes 2013-11-04T16:16:56

Gmail: Eén e-mailadres voor allen!

Tablet erg in trek bij Nederlander

Huwelijksaanzoek via internethypes

Huwelijksaanzoek via internethypes

Timothy Tiah Ewe Tiam uit Malaysie verraste zijn vriendin Audrey Ooi Feng Ling tijdens een etentje met vriendinnen. Tiam gebruikte internet memes (soort hypes op het web) op borden om haar ten huwelijk te vragen. Zo kwamen bijvoorbeeld de Socially Awkward Penguin en Victory Baby voorbij.

Het huwelijksaanzoek ging in de stijl die we kennen van Bob Dylan’s Subterranean Homesick Blues video. Achteraf verklaarde Audrey Ooi Feng Li,dat ze in eerste instantie nog dacht dat haar vriendje het uit wilde gaan maken (hij stond veilig achter een glazen raam op een afstandje toen hij de borden toonde). Maar al snel werd duidelijk welke kant het op zou gaan en daarbij had Tiam de hele tijd een brede grijns op zijn gezicht.

Internet memes

Internet memes zijn bepaalde concepten die verspreid worden op internet, zoals het bewust verkeerd schrijven van ‘the’ in ‘teh’ maar ook bekende quotes uit films of games die een eigen leven gaan leiden en gebruikt worden in parodieën zoals ‘do a barrel roll’en de uitspraak 'all your base are belong to us' (naar een slechte vertaling uit het spel Zero Wing).

Meer huwelijksaanzoeken met internet thema

Het is niet voor het eerst dat het internet gebruikt wordt voor huwelijksaanzoeken. Zo heeft de website Mashable een top 10 samengesteld van web-gerelateerde huwelijksaanzoeken die hier te bekijken is.  zoals tweets en een 

Huwelijkstweet

Huwelijksaanzoek_tweet

locats_huwelijksaanzoek

 

[Via: Mashable]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord