© CIDimport

ilse stopt met ilse mail

Geplaatst: 2 maart 2006 - 08:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:18

Redactie ID.nl

Het bedrijf ilse gaat zich meer focussen op haar oorspronkelijke uitgangspunt: zoeken dus. Dat betekent dat andere diensten van ilse zullen gaan verdwijnen, te beginnen met ilse mail. “Het contract met de leverancier van de maildienst moest in de komende weken worden verlengd.

ilse stopt met ilse mail

Het bedrijf ilse gaat zich meer focussen op haar oorspronkelijke uitgangspunt: zoeken dus. Dat betekent dat andere diensten van ilse zullen gaan verdwijnen, te beginnen met ilse mail. “Het contract met de leverancier van de maildienst moest in de komende weken worden verlengd. De keuze die we met ilse.nl maken, gecombineerd met de verscherpte regelgeving voor e-mail diensten en de kostenverhoging die dit met zich mee zou brengen, waren de reden om nu deze beslissing te nemen,” licht ilse-directeur Paul Molenaar toe.

Gebruikers van ilse mail krijgen tips van de ilse redactie voor het openen van een nieuw mailaccount en kunnen op verzoek nog tot 31 december 2006 hun e-mail laten doorsturen naar dat adres. Dat alles moeten ze wel voor 7 april in gang zetten, want daarna houdt ilse mail er definitief mee op.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten