ING stuurt wachtwoord internetbankieren per sms

© CIDimport

ING stuurt wachtwoord internetbankieren per sms

Geplaatst: 28 mei 2010 - 09:05

Aangepast: 27 augustus 2022 - 11:50

Redactie ID.nl

Wie zijn wachtwoord voor internetbankieren bij de ING vergeten was, moest tot nu toe naar een bankfiliaal of postkantoor om een nieuwe af te halen. Maar de bank heeft de procedure veranderd.Dat betekent dat klanten niet meer, zoals voorheen, een paar dagen moeten wachten. Wie nu zijn wachtwoord kwijt is, vraagt online een nieuw wachtwoord aan en ontvangt direct per sms-bericht een nieuw, tijdelijk wachtwoord. Daarmee kan dus meteen weer ingelogd en verder gebankierd worden. De nieuwe service is overigens alleen beschikbaar voor klanten die hun TAN-codes al op de mobiel ontvangen.

Wie zijn wachtwoord voor internetbankieren bij de ING vergeten was, moest tot nu toe naar een bankfiliaal of postkantoor om een nieuwe af te halen. Maar de bank heeft de procedure veranderd.

Dat betekent dat klanten niet meer, zoals voorheen, een paar dagen moeten wachten. Wie nu zijn wachtwoord kwijt is, vraagt online een nieuw wachtwoord aan en ontvangt direct per sms-bericht een nieuw, tijdelijk wachtwoord. Daarmee kan dus meteen weer ingelogd en verder gebankierd worden. De nieuwe service is overigens alleen beschikbaar voor klanten die hun TAN-codes al op de mobiel ontvangen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten