Inloggen op Gmail en social media met stem en gezicht 2013-11-04T16:40:20

BBC wil iPlayer internationaal beschikbaar maken

Android streeft iPhone en Blackberry voorbij

Inloggen op Gmail en social media met stem en gezicht

Inloggen op Gmail en social media met stem en gezicht

Ben je het zat om steeds weer je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op gmail, twitter en facebook?

Ben je het zat om steeds weer je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op gmail, twitter en facebook? Wetenschappers hebben een app voor de Nokia N900 ontwikkeld die je in staat stelt om met spraak- en gezichtherkenning in te loggen.

De applicatie werd ontwikkeld door wetenschappers aan de Universiteit van Manchester en het enige wat je nodig hebt is een telefoon met camera aan de voorkant. De app is ontwikkeld als onderdeel van Mobio, een Europees project voor mobiele biometrie. Een video van de werking is hier te bekijken. De iPhone 4 met camera aan de voorkant was nog niet beschikbaar ten tijde van de ontwikkeling. Wanneer het op de markt komt en voor welke platformen is nog niet bekend.

[Via Websonic.nl]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord