© CIDimport

Instagram 3.0: Photo Maps

Geplaatst: 17 augustus 2012 - 08:15

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:06

Redactie ID.nl

Instagram is op versie 3.0 aanbeland en biedt geen nieuwe filters maar wel een nieuwe functie genaamd ‘Photo Maps’ (fotokaart). Hiermee is het mogelijk om je foto’s op een kaart te tonen zodat je precies ziet waar je de foto’s hebt genomen.

Je kunt zelf aangeven of je dat wilt en voor welke foto’s je dat wilt. Iedereen kan de foto’s op je map bekijken (als je profiel openbaar is). Uitleg over de Photo Maps vind je in onderstaande video.

Instagram 3.0: Overige verbeteringen

Verder belooft de update een soepelere upload-update, sneller door optimalisatie voor nieuwere apparaten, bijschriften tekstveld biedt meerdere regels en binnen de Explore-tab kunnen gebruikers nu ongelimiteerd scrollen. De profiel-tab is ook nieuw met uiteraard de Photo Maps-optie. Staat een reactie je niet aan dan kon je die verwijderen maar nu je kun het ook meteen misbruik melden door voor Delete & Report Abuse te kiezen.

Instagram 3.0: Photo Maps -16475463

© CIDimport

Twitter-vrienden uit Instagram 3.0

De functie voor het zoeken van vrienden via Twitter is uit Instagram verdwenen. Twitter heeft namelijk de voorwaarden veranderd voor het gebruik van de Twitter-API waardoor ook LinkedIn onlangs nog beperkt werd in Twitter-functionaliteit. Wel kunnen foto's nog gedeeld worden via Twitter.

Download Instagram 3.0  

Instragram voor Android is in de Google Play Store te vinden. De iOS versie in Apple's App Store.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten