Instagram laat je nu fotobijschriften wijzigen

© CIDimport

Instagram laat je nu fotobijschriften wijzigen

Geplaatst: 11 november 2014 - 09:50

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:10

Redactie ID.nl

Instagram-gebruikers zijn binnenkort van één van hun grootste ergernissen af. Door een nieuwe update van het sociale netwerk wordt het namelijk mogelijk om bijschriften van foto's aan te passen. Daardoor hoef je nooit langer meer naar die beschamende spelfout te kijken.

De update voor de foto-app wordt de komende dagen in de App Store en de Play Store uitgerold.

Verwijderen/uploaden

Volgens Instagram was het wijzigen van fotobijschriften één van de meest gevraagde functies door. Als je in de app een verkeerd bijschrift had gezet, of je had er een lelijke d/t-fout in gemaakd, dan zat er niets anders op dan de foto te verwijderen en opnieuw te uploaden. Nu hoeft dat niet meer.

Meer ontdekken

Maar Instagram heeft ook nog andere handige updates gekregen. Zo wordt de 'ontdek'-pagina verbeterd zodat het makkelijker wordt om relevante content te zoeken. Je krijgt nu niet alleen foto's te zien van relevante accounts, maar ook en lijst met Instagram-accounts die je zelf misschien interessant vindt. Daarmee hoopt Instagram dat gebruikers langer in de app blijven, maar ook dat nieuwe gebruikers de app blijven gebruiken na het uitproberen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten