Interactief de dader kiezen bij Talpa's Boks

© CIDimport

Interactief de dader kiezen bij Talpa's Boks

Geplaatst: 4 mei 2006 - 06:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:10

Redactie ID.nl

Leuk concept: kijkers kunnen bij de laatste voor-de-zomerstop-aflevering van de politieserie 'Boks' zelf bepalen wie de dader is... In de laatste aflevering voor de zomerstop (21 mei a.s., 20.30 uur) draait alles om de moord op de populaire DJ Ultra (Jeroen van Inkel). Er zijn drie verdachten: Leontine Borsato, Thom Hoffman en Kurt Rogiers.

Interactief de dader kiezen bij Talpa's Boks

Leuk concept: kijkers kunnen bij de laatste voor-de-zomerstop-aflevering van de politieserie 'Boks' zelf bepalen wie de dader is...

In de laatste aflevering voor de zomerstop (21 mei a.s., 20.30 uur) draait alles om de moord op de populaire DJ Ultra (Jeroen van Inkel). Er zijn drie verdachten: Leontine Borsato, Thom Hoffman en Kurt Rogiers. Alle verdachten blijken een motief te hebben om DJ Ultra om zeep te helpen, dus Boks moet alles uit de kast halen om de zaak tot een goed einde te brengen. Aan de kijker de taak om te helpen.

Dat gaat als volgt: voor de bewuste zijn drie verschillende eindes opgenomen: in iedere versie is een andere verdachte de moordenaar. De verdachten worden binnenkort voorgesteld op de site van Boks. Kijkers kunnen van 15 tot en met 21 mei stemmen door de naam van hun favoriete verdachte naar 1010 te sms’en. Degene met de meeste stemmen is de dader en de daarbij passende ontknoping wordt op tv uitgezonden. De uitslag kan van ogenblik tot ogenblik veranderen, want er kan tot midden in de uitzending gestemd worden. Pas op het allerlaatste moment wordt bekend welk einde de meeste stemmen heeft en welke band er hier bij Talpa moet worden ingestart. De twee eindes die niet worden gekozen, zijn na de uitzending alsnog op de site te bekijken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten