Internet Explorer 10 Release Preview voor Windows 7

© CIDimport

Internet Explorer 10 Release Preview voor Windows 7

Geplaatst: 14 november 2012 - 07:21

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:28

Redactie ID.nl

Microsoft heeft versie 10 van Internet Explorer als Release Preview uitgebracht voor Windows 7. Nu kunnen alle gebruikers van Windows 7 ook kennismaken met de nieuwe browser van Microsoft.

IE10 zit al standaard ingebakken in Windows 8 maar hadden nog niet een versie klaar voor Windows 7. Een maand geleden werd al aangekondigd dat midden november een Release Preview voor Windows 7 beschikbaar zou komen en nu is het zo ver. Het betreft dus nog niet de uiteindelijke versie maar wie de browser op zijn Windows 7 pc wil draaien kan dat nu dus doen. 


Internet Explorer 10 verbeteringen

De nieuwe browser moet de Windows 7-gebruiker nu ook bedienen met een vernieuwdee interface (hoewel die er vooral onder de Windows 8-interface er anders uitziet), beveiligingsverbeteringen, betere prestaties en ondersteuning voor HTML5 en CSS3. Standaard staat ook de ‘Do Not Track’ functie aan voor het beschermen van je privacy wanneer je over het web surft. IE10 biedt ook touch-ondersteuning voor aanraakschermen.

IE10 demo's

De prestaties zijn onder meer verbeterd door een betere hardware-versnelling en Chakra Javascript engine. Om die snelheid ook te testen heeft Microsoft een IE Test Drive website ontwikkeld waarop de Aston Martin 3D visualization bekeken kan worden naast een aantal andere demo’s die nieuwe functies van de browser testen.

Internet Explorer 10 Release Preview voor Windows 7-16432630

© CIDimport

Verschillende demo's op de IE10 Test Drive website


IE 10 Release Preview downloaden

Zelf aan de slag met de nieuwe browser om de nieuwe functies te testen? Je kunt Internet Explorer 10 Release Preview hier downloaden in verschillende talen en versies.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten