Internetten met de Nintendo DS

© dannyburn - stock.adobe.com

Internetten met de Nintendo DS

Geplaatst: 5 april 2006 - 07:04

Aangepast: 19 oktober 2023 - 04:42

Redactie ID.nl

Het was al aangekondigd: de Opera webbrowser voor de Nintendo DS komt eraan. Inmiddels is ook bekend wanneer: een en ander verschijnt in Japan in juni op de markt. De software wordt verkocht op een normale DS game cartridge en gaat omgerekend 27 euro kosten.De browser is op twee manieren te gebruiken.

Internetten met de Nintendo DS

Het was al aangekondigd: de Opera webbrowser voor de Nintendo DS komt eraan. Inmiddels is ook bekend wanneer: een en ander verschijnt in Japan in juni op de markt. De software wordt verkocht op een normale DS game cartridge en gaat omgerekend 27 euro kosten.

De browser is op twee manieren te gebruiken. Je kunt de pagina simpelweg verdelen over het bovenste en het onderste scherm, zodat je handig kunt scrollen. Of je kunt webpagina op het onderste scherm verkleind weergegeven. Hier wordt een roze vierkant over geprojecteerd waarvan de inhoud vergroot op het bovenste scherm verschijnt. Wanneer de software in Europa verschijnt, is nog niet aangekondigd, maar volgens de geruchten zal het pas ergens in december worden.

Bron: Gizmodo

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten