iOS 5.01 update lost batterijprobleem op [UPDATE]

© CIDimport

iOS 5.01 update lost batterijprobleem op [UPDATE]

Geplaatst: 11 november 2011 - 08:33

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:04

Redactie ID.nl

Het batterijprobleem dat veel gebruikers van iOS 5 plaagden, is opgelost met de update die gisteravond vrijgegeven is. De update is zo'n 45MB groot en is wireless te downloaden via het instellingen-menu.

Naast het oplossen van het batterijprobleem waar we eerder over schreven, biedt het nu ook multitaks bewegingen voor de eerste generatie iPads, is er nog een aantal problemen opgelost met het synchroniseren van gegevens via de nieuwe iCloud-dienst,zijn er 5 beveiligingslekken gepatcht en is ook de spraakherkenning voor Australiërs verbeterd. Hopelijk voor Apple hebben ze dat laatste niet voor niets gedaan want Samsung is momenteel bezig met het eisen van een verbod op de iPhone 4S in Australië.

Update 11-11-2011 12:30:

Een aantal gebruikers klagen dat de fix het probleem niet oplost en in sommige gevallen de problemen verergeren. Op sommige websites wordt dan ook opgeroepen om nog even te wachten met het updaten van het toestel. We zijn benieuwd of de bezoekers van Computer Idee de update al hebben geïnstalleerd en of het de problemen heeft verholpen.

iOS 5.01 update lost batterijprobleem op [UPDATE]-16438914

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten