© CIDimport

‘iPad 5 in september’

Geplaatst: 9 juli 2013 - 12:16

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:39

Redactie ID.nl

Toeleveranciers van Apple zouden tegenover de website Digitimes hebben beweerd dat de nieuwe 9,7 inch iPad (we noemen hem voor het gemak even iPad 5) in september van dit jaar zal uitkomen.

We schreven vorige week al dat we in het najaar een aantal nieuwe Apple-producten kunnen verwachten maar nu meldt Digitimes dus een specifieke maand voor de iPad 5. Verder meldt het dat de  iPad 5 dunnere zijkanten zal hebben, zoals die van de mini en dat de iPad 5 ook over het geheel genomen dunner zal zijn dan de huidige iPad. De huidige iPad is dikker dan de iPad 2 door het retinascherm maar door aanpassingen aan het scherm zou het nu dunner geproduceerd kunnen worden waardoor de tablet ook dunner gemaakt kan worden.

De 7,9-inch iPad Mini Retina waarover op internet gespeculeerd wordt, zou mogelijk ergens in het vierde kwartaal uitkomen. Het is nog niet bekend of het uberhaupt een retina-scherm zal krijgen, volgens de bronnen zou Apple daar nog niet helemaal uit zijn. Volgens een andere bron, NPD DisplaySearch, zou de nieuwe mini zelfs 'maanden' na de iPad 5 uitkomen. Volgens deze bron zou er eerst nog een andere iPad mini uitkomen die hetzelfde scherm heeft als de huidige mini maar wel een processor-upgrade krijgt (van A5 naar A6).

[Via: Cnet]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten