iPad- en iPhone-behuizingen voor kinderen 2013-11-04T16:08:38

Google Earth helpt Indiër biologische moeder vinden

Aldi AS43D android smartphone 21 april te koop

iPad- en iPhone-behuizingen voor kinderen

iPad- en iPhone-behuizingen voor kinderen

De mannen van Mashable hebben een selectie gemaakt met 11 iPad/iPhone-behuizingen voor kinderen. In sommige gevallen kunnen de cases ook gebruikt worden voor Android-tablets.

Dat kinderen prima met een iPad om kunnen gaan bewijzen de vele YouTube-filmpjes. Voor de ouders die het dure speelgoed met een gerust hart aan hun kinderen durven te geven, zijn er allerlei leuke behuizingen te vinden. Veel van de behuizingen bieden gelijk een bepaalde mate van bescherming tegen vallen, vieze vingers en kwijl. Voor wie een behuizing wilt hebben, zal in de meeste gevallen gelden dat ze vanuit Amerika besteld moeten worden. Veel van de cases hebben ook een bijbehorende app die bepaalde functionaliteit van de case mogelijk maakt.

YetYet Toyata Creatures

YetYet van Totoya Creatures

 Prijs $79,90

Website

Cyclops

Cyclops

Prijs $34,95

Website

iGuy

iGuy

Prijs $39,95

Website

Ubooly

Ubooly

$50 op Kickstarter (bij voldoende 'sponsors' wordt de behuizing gemaakt)

Website

Apptivity Fischer-Price

Apptivity

Prijs $20-$35

Website

Infantino Happy Taps

Infantino HappyTaps

Prijs $19,99

Website

Woogie

Woogie

Prijs $19,99

Website

Elmo

Elmo iPad Case

Prijs $24,99

Website

Ganndroid

Ganndroid

Prijs vanaf $6,99

Website

Cuddly Fish

Cuddly Fish (en andere beesten)

Prijs $30

Website

Gripcase

Gripcase

Prijs $39,99

Website

[Via: Mashable]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord