iPad met Windows XP 2013-11-04T16:29:30

Twitter App voor Android vernieuwd

Nokia trekt $80 miljoen uit voor advertentiecampagne

iPad met Windows XP

iPad met Windows XP

Voor veel Chinezen is een iPad een onbetaalbare gadget maar dat zorgt wel voor creatieve oplossingen. Zo heeft een Chinese man zijn eigen ‘iPad’ gemaakt.

Om als niet welvarende Chinees toch aan een iPad te komen, worden vreemde oplossingen bedacht. In een eerder bericht schreven we al dat iemand zijn nier had aangeboden om een iPad te kunnen kopen en ook zou naar verluidt een Chinees meisje haar maagdelijkheid hebben aangeboden. Er zijn echter ook andere mogelijkheden.

Een 21-jarige chinees, Liu, heeft zelf een eigen iPad gemaakt, althans een soort iPad. Hij heeft gedurende twee weken elektronische onderdelen samengevoegd, een touchscreen toegevoegd en een behuizing met als resultaat een ‘iPad’. Vervolgens heeft hij er Windows XP op geïnstalleerd… maar dat terzijde. Het apparaat ziet eruit als een iets dikkere iPad en Liu heeft er zelfs een Apple logo op aangebracht. In totaal kostte het hem iets meer dan 300 dollar, ongeveer de helft van een iPad2.

Liu heeft het hele proces opgenomen en in een 19minuten durend filmpje op Youku, een Chinese variant van Youtube, gezet. Sinds het plaatsen van de video is hij door diverse mensen benaderd om er ook een voor hen te maken. Liu heeft geweigerd – hij deed het voor de lol.

[Via: TG Daily]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord