iPhone 5 in juni volgens Foxconn-bron

© CIDimport

iPhone 5 in juni volgens Foxconn-bron

Geplaatst: 26 januari 2012 - 07:50

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:31

Redactie ID.nl

Een werknemer van Foxconn, de Chinese fabriek die Apple-producten maakt, heeft tegenover website 9to5Mac laten weten dat de fabriek momenteel is gestart met de productie van prototypes van de iPhone 5. Als we dezelfde productiecyclus aanhouden  als voorheen dan zou de smartphone over 5 maanden klaar kunnen zijn, in de zomer dus.

In juni is ook Apple’s WWDC (World Wide Developers Conference), die ideale gelegenheid voor de presentatie van de telefoon. De website noemt zijn bron betrouwbaar en geeft aan dat het dezelfde bron is die tegen alle andere berichtgevingen in eind vorige zomer liet weten dat het niet de iPhone 5 zou zijn die uit ging komen.

Momenteel is er nog geen definitief model maar zijn er volgens de bron meerdere prototypen te vinden in de fabriek. De overeenkomsten zijn een scherm van minimaal 4 inch (eentjewordt gemaakt door LG) en een symmetrische dikte (geen druppelvorm zoals volgens sommige geruchten). De prototypes zijn ook langer/breder dan de iPhone 4S.

Eerder waren er al geruchten dat de iPhone 5 een 4.3 inch qHD-scherm zou krijgen (960x540) met een quad-core A6 system-on-a-chip processor (naar verluidt komt die ook in de iPad 3 die in maart verwacht wordt).

(plaatje bij dit bericht is uiteraard een mock-up)

[Via: 9to5Mac]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten