iPhone 6 buigt in broekzak

© CIDimport

iPhone 6 buigt in broekzak

Geplaatst: 24 september 2014 - 05:14

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:37

Redactie ID.nl

De iPhone 6 Plus blijkt vrij makkelijk om te buigen als je 'em in je broekzak hebt. Op internet komen van verschillende websites klachten binnen van gebruikers die de grotere iPhone in hun broekzak hebben en er vervolgens een flinke knik in hadden zitten.

Kijk maar eens naar dit topic op het populaire forum van Macrumors. Daar posten gebruikers dat hun iPhone een nare buiging heeft nadat zij hem uit hun broekzak haalden.

Uniek model

Apple heeft nog gereageerd op de meldingen, vandaar dat de bezitters die met het probleem kampen zelf de reparatiekosten moeten betalen. Dat kost ruim 300 euro, volgens de meldingen. De iPhones blijven wel werken als ze gebogen zijn, dus je zou het probleem kunnen negeren en het apparaat gewoon houden in zijn unieke, gebogen vorm.

Makkelijk buigzaam

De iPhone 6 Plus is de grotere variant van de gewone iPhone 6, en heeft een scherm van 5,5 inch. Dat is niet veel groter dan veel andere smartphones, maar de iPhone heeft wel een aluminium afwerking die niet erg sterk is. Dat ontdekte Unbox Therapy, een Youtube'er die nieuwe smarthones test op onder andere hun buigzaamheid.

Meer problemen

Overigens is de ongevraagde flexibiliteit van de toestellen niet het enige probleem met de nieuwe iPhones. Gisteren werd ook al bekend dat gebruikers met iOS 8 trage internetverbindingen hebben, en ook blijkt dat apps op het nieuwe besturingssysteem gemiddeld 60 procent vaker crashen dan op iOS 7.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten