iPhone alarm gaat opnieuw niet af 2013-11-04T16:42:11

DRM-beveiliging Windows Phone 7 apps gekraakt

Verkopen van magazines op iPad keldert

iPhone alarm gaat opnieuw niet af

iPhone alarm gaat opnieuw niet af

Tijdens de overgang naar wintertijd vertoonde de wekkerfunctie van de iPhone al kuren en ook op 1 en 2 januari ging het opnieuw mis.Ondanks dat de wekker wel is ingesteld gaat het niet af op 1 en 2

Tijdens de overgang naar wintertijd vertoonde de wekkerfunctie van de iPhone al kuren en ook op 1 en 2 januari ging het opnieuw mis.

Ondanks dat de wekker wel is ingesteld gaat het niet af op 1 en 2 januari. Veel mensen zullen er vooral maandag echt last van kunnen ondervinden wanneer ze weer naar school of hun werk moeten. Apple heeft zondag het probleem erkent met de eenmalige alarmset voor 1 of 2 januari. Als oplossing droeg Apple aan om de herhaalde alarmfunctie in te schakelen voor die dagen. Apple geeft aan dat vandaag alle alarmfuncties weer goed functioneren dus hopelijk is iedereen toch op tijd uit bed gekomen. Op Twitter lezen we in ieder geval nog wel reacties van mensen waarvan de wekkerfunctie op de iPhone niet naar behoren werkt deze ochtend.

Het probleem dat de iPhone had met de overgang naar wintertijd zou inmiddels ook zijn opgelost.

[Via NU.nl]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord