iPhone-gebruikers met iOS 7 klagen over zwart scherm

© CIDimport

iPhone-gebruikers met iOS 7 klagen over zwart scherm

Geplaatst: 23 januari 2014 - 11:27

Aangepast: 17 november 2022 - 08:50

Redactie ID.nl

Gebruikers van de iPhone en iPad die softwareversie iOS 7 hebben geïnstalleerd klagen over een plotseling verschijnend zwart scherm en een onaangekondigde herstart van hun apparaat. Apple is op de hoogte van het probleem en komt binnenkort met een oplossing.

Het aantal gebruikers dat last heeft van het terugkerende probleem is onbekend. De fout in iOS 7 schakelt het besturingssysteem automatisch en plotseling uit. Gebruikers zien vervolgens het zwarte scherm met een wit Apple-logo (of het witte scherm met een zwart logo, afhankelijk van de kleur van het apparaat). 

Apple komt binnenkort met een nieuwe versie van de iOS-software, versie 7.1, waarin de problemen zullen zijn opgelost. Op het forum van Apple.com zijn in ieder geval honderden mensen die erg blij zullen zijn met dit nieuws. Volgens hen vindt de crash vaak plaats wanneer het batterijniveau onder de dertig procent komt. 

Apple laat weten druk te werken aan een oplossing: “We zijn op de hoogte van de bug en werken aan een softwareupdate” , aldus Apple-woordvoerster Trudy Muller tegen techsite Mashable. iOS 7.1 zal ook wijzigingen aan de gebruikersinterface met zich meebrengen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten