iPhone niet meer cool volgens HTC

© CIDimport

iPhone niet meer cool volgens HTC

Geplaatst: 14 september 2011 - 12:21

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:30

Redactie ID.nl

Martin Fitcher, baas van HTC Amerika, heeft tijdens het Mobile Future Forward congres in Seattle gezegd, dat de iPhone niet meer zo cool is als dat hij was. Jongeren zouden volgens hem nog wel een Macbook Pro willen maar geen iPhone, omdat hun ouders daar nu ook mee rondlopen.

Tijdens een bezoekje aan het studentenhuis van zijn dochter zag hij dat studenten vooral mobieltjes van HTC, Samsung of eenonbekend Chinees merk hebben. Wanneer hij vroeg waarom ze geen iPhone hebben, antwoordden ze dat hun ouders al een iPhone hebben. De iPhone lijkt populairder te worden bij ouderen maar dat gaat volgens het kleine onderzoekje van Fitcher ten koste van de jongere doelgroep.  

HTC niet op zoek naar iPhone-killer

Fitcher geeft aan dat hij liever niet spreekt van een iPhone-killer wanneer zij met een nieuw model uitkomen, hij ziet de doelgroep van de iPhone als een andere dan die van hun eigen toestellen. Hij wil iets anders bieden dan de iPhone. Als ze met een toestel komen die hetzelfde biedt als de iPhone, dan kunnen gebruikers net zo goed een iPhone kopen zo stelt hij.

[Via: Digitaltrends]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten