iPod Nano horloges op komst door hulp van consument 2013-11-04T16:41:09

Sony Bravia KDL-22PX300 heeft ingebouwde PS2

Bijna helft ebooklezers wil niet terug naar papier

iPod Nano horloges op komst door hulp van consument

iPod Nano horloges op komst door hulp van consument

Design studio MINIMAL heeft het plan bedacht om de iPod Nano om te bouwen tot een hoogwaardig horloge.

Design studio MINIMAL heeft het plan bedacht om de iPod Nano om te bouwen tot een hoogwaardig horloge. Het startkapitaal proberen ze via geïnteresseerden bijeen te krijgen.

Ze gebruiken daarvoor de website Kickstarter waar mensen met ideeën hun plannen kunnen pitchen en startkapitaal kunnen verzamelen.
MINIMAL wil twee soorten horloges maken:

De TikTok: Een horloge waarbij het vrij eenvoudig is om de iPod Nano op vast te klikken ($34,95).

De LunaTik: Een hoogwaardige versie waarbij de iPod Nano volledig wordt geïntegreerd ($69,95).

De prijzen zijn exclusief de iPod Nano.

Mensen kunnen een pre-order plaatsen van $25 voor de goedkope versie en $50 voor het luxe model. Beide horloges bestellen is ook mogelijk. Het designbureau heeft als doel gesteld om $15.000 aan startkapitaal te verzamelen maar de horloges zijn dermate in trek dat het bedrag nu al ruim $500.000 meer is in slechts 2 weken tijd.

[Via Gizmodo]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord