Is de iPhone vrouw-onvriendelijk? 2013-11-04T17:32:24

Cursus: maak uw eigen website (7 en slot)

Chinese Shaolin tempel lanceert online winkel

Is de iPhone vrouw-onvriendelijk?

Is de iPhone vrouw-onvriendelijk?

Nieuws uit Amerika, het land waar iedereen iedereen over alles aanklaagt: een groep vrouwen wil dat Apple de iPhone aanpast. Zij voelen zich achtergesteld omdat ze het touchscreen van de iPhone niet kunnen gebruiken - omdat hun nagels te lang zijn. Het touchscreen reageert op elektrische stroompjes die via de vingertoppen lopen.

Nieuws uit Amerika, het land waar iedereen iedereen over alles aanklaagt: een groep vrouwen wil dat Apple de iPhone aanpast. Zij voelen zich achtergesteld omdat ze het touchscreen van de iPhone niet kunnen gebruiken - omdat hun nagels te lang zijn.

Het touchscreen reageert op elektrische stroompjes die via de vingertoppen lopen. Wanneer het dus niet lukt om met de vingertop het screen aan te raken - bijvoorbeeld omdat de nagels te lang zijn of omdat iemand handschoenen draagt - zal het scherm dus niet reageren. De vrouwen willen nu dat Apple een stylus bij de iPhone gaat voegen.

Apple heeft nog niet gereageerd en lijkt bij z'n oude standpunt te blijven: wat is er nu logischer dan de stylus gebruiken waarmee je geboren bent - je vinger...

Overigens kun je, bij gebrek aan een officiële iPhone-stylus, niet zomaar de eerste de beste stylus (of balpen) pakken. Er zijn tot nu toe maar drie speciale stylussen uitgebracht, waarvan de Pogo Stylus de populairste is. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord