Je kind belt je altijd terug met Ignore No More

© CIDimport

Je kind belt je altijd terug met Ignore No More

Geplaatst: 19 augustus 2014 - 06:55

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:54

Redactie ID.nl

Niets zo frustrerend als een kind dat maar niet terug wil bellen. Gelukkig is er een oplossing voor dat irritante gedrag, in de vorm van de Ignore No More-app. Daarmee kunnen bezorgde moeders de telefoon van hun kind laten blokkeren, net zo lang tot die terugbelt.

Het zal ook niet als een verrassing komen dat Ignore No More door precies zo'n bezorgde moeder ontworpen is. De Amerikaanse Sharon Standifird was het naar eigen zeggen spuugzat dat haar zoon altijd haar telefoontjes negeerde, maar dat hij wel altijd op Facebook en Twitter actief was. Ze besloot een app te ontwerpen die het onmogelijk maakte voor kinderen om mama nog eens te negeren.

Op slot

Met Ignore No More kun je de telefoon van de ander op slot zetten. Daarvoor moeten beide bezitters de apps aan elkaar koppelen. De ouder kan dan met de app de telefoon van zijn of haar kind op slot zetten met een uniek wachtwoord. Als dat gebeurt heeft het kind nog maar twee opties: of opbellen naar papa en mama, of 112 bellen (als het écht om een noodgeval gaat).

Populair

Ignore No More is inmiddels behoorlijk populair en is al enkele duizenden keren gedownload. Ook de reviews zijn enthousiast - al zullen er behoorlijk wat kinderen zijn die hier niet al te gelukkig van worden...

Ignore No More is hier te downloaden voor Android. De app kost 1,49, maar je moet er uiteraard wel 2 van hebben om het te laten werken. Maar ach, wat is nou 3 euro voor een snelle reactie van je kind?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten